Bitcoin ja kulta pitävät vakaana, kun markkinat odottavat kuulevansa lisää Fediltä

Keskiviikkona (16. syyskuuta) kauppiaat ympäri maailmaa odottavat innokkaasti keskuspankin kahden päivän keskuspankin (FOMC) kokouksen päättymistä (myöhemmin tänään), jotta he voivat kuulla, mitä Fed kertoo lausunnossaan ja sen lehdistötilaisuus.

Mikä on FOMC?

Yhdysvaltain keskuspankilla (joka on Yhdysvaltain keskuspankki) on kolme välinettä rahapolitiikan määrittämiseksi:

”Avoimen markkinan operaatiot”, joista FOMC vastaa.

„Diskonttokorko“ ja „varantovaatimukset“, joista Fedin hallintoneuvosto on vastuussa.

Näiden kolmen työkalun avulla Bitcoin Code vaikuttaa talletuslaitosten keskuspankkien hallussa pitämien saldojen kysyntään ja tarjontaan ja muuttaa tällä tavoin liittovaltion varojen korkoa“. Liittovaltion varojen korko on „korko, jolla talletuslaitokset lainavat keskuspankin saldoja muille talletuslaitoksille yön yli“.

Liittovaltion varojen korko on erittäin tärkeä, koska muutokset tässä ”käynnistävät tapahtumaketjun, joka vaikuttaa muihin lyhytaikaisiin korkoihin, valuuttakursseihin, pitkäaikaisiin korkoihin, rahan ja luoton määrään sekä viime kädessä useisiin taloudelliset muuttujat, mukaan lukien työllisyys, tuotos sekä tavaroiden ja palvelujen hinnat. “

FOMC: llä on 12 jäsentä: ”seitsemän jäsentä keskuspankin hallintoneuvostossa; New Yorkin keskuspankin pääjohtaja; ja neljä jäljellä olevasta yhdestätoista varapankin presidentistä, jotka palvelevat yhden vuoden ajan vuorotellen. “

FOMC: lla on kahdeksan „säännöllisesti ajoitettua“ kahden päivän kokousta ympäri vuoden. Tämän kuukauden kokous alkoi eilen ja päättyy tänään. Loppuvuodesta 2020 loput kaksi kokousta pidetään 4. – 5. Marraskuuta ja 15. – 16. Joulukuuta. Näissä kokouksissa FOMC „tarkastelee taloudellisia ja rahoituksellisia olosuhteita, määrittelee rahapolitiikan asianmukaisen asenteen ja arvioi riskit pitkän aikavälin tavoitteilleen hintavakaudelle ja kestävälle talouskasvulle“.

Rahoitusmarkkinat odottavat kuulevansa Fediltä

Luonnollisesti kaikki finanssimarkkinat (mukaan lukien salausmarkkinat) ovat vaivassa ja odottavat innokkaasti, että tämän kuukauden FOMC-kokous päättyy myöhemmin tänään, luultavasti joskus keskipäivän ja kello 14.00 välillä itäisen ajan välillä.

Klo 14.30 itäisen ajan mukaan Fed-puheenjohtaja Jerome Powell isännöi suoraa FOMC-lehdistötilaisuutta:


Kuinka salausmarkkinat menevät
Antaakseni sinulle karkean käsityksen siitä, miten salauskasetit toimivat tänään, 11 20: stä parhaasta salausassetista (markkinaosuuden mukaan) on tällä hetkellä vihreässä (eli USD: tä vastaan).