Binance Futures overgår BitMEX, bliver den mest likvide Bitcoin evige swap

Ifølge data fra Skew har Binance Futures nu den mest likvide Bitcoin evige swap-kontrakt. Det overgik BitMEX, som blev undersøgt af amerikanske regulatorer i begyndelsen af oktober.

Binance Futures, Binance futures exchange arm, der blev lanceret i september 2019. Siden da er det blevet en af de største futures børser sammen med OKEx og cme Bitcoin Lifestyle futures.

Binance Futures er allerede den største Bitcoin futures-udveksling i volumen

I kumulativ daglig volumen er Binance Futures allerede den største Bitcoin futures exchange. Den behandler 6,2 milliarder dollars dagligt, hvilket er højere end Huobi og OKEx, baseret på Skews data.

Figuren er imponerende af to grunde. For det første viser den den hurtige vækst i Binance Futures i løbet af 13 måneder.

For det andet har børsen integreret mange alternative kryptokurver på sin futuresplatform bortset fra Bitcoin. Det betyder, at den samlede daglige volumen af ​​hele futuresbørsen er meget større end dens Bitcoin futures-volumen.

Forskerne ved Skew sagde:

„Binance overhalede BitMEX i denne måned som # bitcoins mest likvide evige swap.“

Den bratte standsning af tilbagetrækninger på OKEx, sonden mod BitMEX og usikkerheden omkring større børser førte til en samlet stigning i efterspørgslen efter Binance Futures.

BitMEX-sonden hjalp Binances dominans

Det var ikke længe siden, da BitMEX var den mest dominerende aktør på Bitcoin-futuresmarkedet.

Den 12. maj 2019 sagde BitMEX-direktør Arthur Hayes, at udvekslingen nåede 10 milliarder dollars i 24-timers volumen. På det tidspunkt steg efterspørgslen efter BTC, og i de næste to måneder derpå fulgte BTC $ 14.000.

Imidlertid er den daglige mængde af BitMEX trukket tilbage efter Justitsministeriets sonde mod BitMEX. DoJ anklagede udvekslingen af ​​overtrædelse af bankhemmeligholdelsesloven og opkrævede virksomhedens ledende medarbejdere. Fungerende Manhattan-amerikanske advokat Audrey Strauss sagde:

”Som påstået overtrådte disse tiltalte denne forpligtelse og forpligtede sig til at drive en påstået ‚off-shore‘ kryptobørs, mens de forsætligt ikke gennemførte og opretholdt endda grundlæggende anti-hvidvaskningspolitikker. På den måde tillod de angiveligt BitMEX at fungere som en platform i skyggen af ​​de finansielle markeder. ”

Oven på begivenhederne omkring BitMEX katalyserede den nylige stigning i Bitcoins volatilitet yderligere børsens volumen.

Bitcoin-futures registrerede specifikt en betydelig stigning i volumen, da den løbende overgik alternative kryptokurver.

Ethereum er for eksempel faldet med mere end 10% måned til dato over for Bitcoin. Da BTC tager en større andel af kryptovalutamarkedets volumen, vil det løbende øge futuresmarkedets volumen og åbne interesse.

I det mindste på kort sigt ser analytikere ikke altcoin-markedet rally mod Bitcoin. Mohit Sorout, en partner hos Bitazu Capital, sagde:

„Du kender altcoin-rallyet, når alt hvad du ser er memes om det, du ved, det dykker ned ad en klippe, når alle begynder at tale om det grundlæggende igen.“