55.000 dollar is de volgende mijlpaal voor Bitcoin volgens Willy Woo

Zoals u inmiddels waarschijnlijk weet, heeft de bitcoin gisteren een nieuwe recordhoogte bereikt van meer dan 23.000 dollar.
Een enorme mijlpaal voor de toonaangevende crypto-munt en de totale crypto-industrie.
Zoals u nu waarschijnlijk al weet, heeft de bitcoin gisteren een nieuwe recordhoogte bereikt van meer dan $23.000, een enorme mijlpaal voor de toonaangevende crypto-munt en de totale crypto-industrie. Op dit moment geprijsd op iets meer dan $23.150 op het moment van schrijven, voorspellen veel mensen een bullish activiteit voor de toekomst van het digitale goed.

Een bekende analist op Twitter Willy Woo heeft gezegd dat het vlaggenschipmuntstuk nog steeds in prijs kan stijgen en heeft zelfs gezegd dat het volgende psychologische niveau op 55.000 dollar ligt.

Al zo’n drie jaar lang wachten veel liefhebbers binnen de industrie op bitcoin om terug te keren naar de hoogtepunten van $20.000. Terwijl sommige mensen in 2017 hun winst maakten en de industrie voorgoed verlieten, hielden anderen hun digitale activa vast in afwachting van de volgende high. Nou, die high is wel degelijk gekomen, maar zouden we het komende jaar nog meer kunnen verwachten?

Woo ging verder om te benadrukken dat op dit moment, we zijn op een punt waar de bitcoin top cap model begint te buigen naar boven. Als gevolg daarvan gelooft hij dat de bitcoin in het komende jaar verder kan gaan met een grote sprong voorwaarts.

Hij benadrukte verder dat, met $55.000 als volgende historische prijsmijlpaal, dit erop zou wijzen dat de munt gemiddeld 10% van de totale marktkapitalisatie die een goudstuk heeft, zal vertegenwoordigen. De edelmetalen zijn vaak gezien als een veilige haven en hebben een marktkapitalisatie van $9 biljoen kunnen krijgen. Als bitcoin zo’n prestatie kan bereiken in $55.000, dan zou een groot deel van het marktaandeel gestolen zijn uit goud en in bitcoin gestopt zijn.